Ceny produktů se zobrazují pouze přihlášeným B2B zákazníkům.

Olivado Olej Extra Panenský Avokádový 250ml

Kód: 9421009030019
Tip Vegan
Na dotaz

Extra panenský avokádový vegan olej Olivado. Dužiny avokáda lisované za studena jsou vynikajícím zdrojem zdraví prospěšných látek. Vhodný pro studenou, teplou nebo veganskou kuchyni.

Objem láhve: 250 ml. Karton 6 lahví.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Olivado Extra Panenský Avokádový Olej 250ml

Objevte krémovou, jemnou a lahodnou chuť extra panenského avokádového oleje. Metoda extrakce lisování za studena z avokáda přináší jeden z nejzdravějších jedlých olejů na světě. Se všemi přírodními minerály a vitamíny.

V kuchyni ho můžete použít prakticky na cokoliv, od pečení za vysokých teplot až po salátovou zálivku!

Avokádo, jedinečné ovoce

Pokud jde o oleje na vaření, avokádo je speciální. Většina rostlinných olejů se získává ze semen rostliny, avokádový olej se však získává z dužiny avokáda, které je výjimečně bohaté na minerály a vitamíny. Výsledkem je chutný a zdravý olej na vaření.

Lahodný avokádový extra panenský olej je láskyplně vyráběn z čerstvé, zralé dužiny novozélandského avokáda Hass. Avokádo je pěstováno podle Olivado ekologických zásad.

Úžasná chuť

Chuť avokáda je mimořádná, a i proto je tak populární po celém světě. Hladká máslová chuť se hodí téměř do jakéhokoliv receptu. Pokud jde o vaření, avokádový olej je dokonalým nástrojem šéfkuchaře.

Je ideální pro jemné ohřívání na pánvi i pro pečení, lze jejnakapat na saláty a zeleninu. Zelenina, ryby nebo maso, pečení nebo grilování, olej na vaření, dresing nebo marinády ... s avokádovým olejem lze dělat všechno!

Výhody avokádového oleje pro zdraví

Avokádo obsahuje více bílkovin než jakékoli jiné ovoce, více draslíku než banán a polovinu doporučené denní dávky vitaminu K. Studie prokázaly, že avokádový olej snižuje riziko srdečního infarktu a kromě toho je přínosný pro vaše vlasy a pokožku!

Světově proslulý proces extrakce za studena

Od malých počátků v malém novozélandském městě se z Olivado stal jeden z předních světových dodavatelů vysoce kvalitních kuchyňských olejů. Nemalá část zásluh patří úžasné metodě „Olivado“ extrakce za studena, která umožňuje proměnit jejich zralé ovoce na kvalitní kuchyňský olej a dokonce i zachovat všechny jeho zdravotní vlastnosti. Tato průkopnická metoda se nyní stala průmyslovým standardem špičkových kuchyňských olejů a nyní ji po celém světě používají i další výrobci.

Proces je podobný tradiční metodě, ale s jedním zásadním rozdílem - teplota.

Proces je velmi opatrný a není dovoleno, aby teplota procesu vzrostla nad 50 stupňů Celsia. Tím je zajištěno, že vyrobený avokádový olej si zachová všechny živiny a minerály. Pouze tímto procesem extrakce za studena může být avokádový olej skutečně nazýván extra panenský.

Balení

  • Karton: 6 ks
  • Paleta: 1176 ks
  • Hmotnost netto/brutto: 229/495 g

Nutriční hodnoty

Nutriční hodnoty / 100 ml
Kalorie 3370 kJ
Celkový tuk 91,0 g
Nasycený tuk 12,0 g
10,0 g
Mononenasycený tuk 68,0 g
Trans tuky 0,0 g
Celkový obsah uhlohydrátů 0,0 g
Cukry 0,0 g
Protein 0,0 g
Sodík 0,0 mg
Vitamin E 16,0 mg

Představujeme značku Olivado

Vize Olivado

olivado-logo-Tanvay Olivado jsou jedny z nejchutnějších a nejoblíbenějších olejů na vaření na celém světě. Kromě jedinečné chuti a úžasných vlastností jsou také velice univerzální. Vyzkoušíte je při přípravě omelet, palačinek, dezertů, steaků, ryb nebo zeleninových salátů?

Jsme výhradním dovozcem Tanlay Olivado pro ČR

V naší nabídce aktuálně najdete 4 varianty extra panenského oleje Olivado z avokáda nebo makadamu. Všechny jsou vhodné pro vegany, jeden olej je 100% bio a fairtrade.

Proč jsou extra panenské oleje Olivado oblíbené

  • jemná máslová chuť avokádového oleje podpoří kreativitu kuchařů i zážitky náročných gurmetů
  • avokáda i makadam lisované patentovanou metodou za studena (max. do 50° C) neztrácí nic ze svých prospěšných vlastností
  • univerzální využití při pečení, smažení, grilování nebo dochucování
  • dodávány v tmavých lahvích, které bezpečně chrání cenný obsah před znehodnocení světlem
  • vědecké studie prokázaly, že avokádový olej snižuje riziko srdečního infarktu
  • kromě toho je přínosný pro vlasy a pokožku
  • ekologicky udržitelné a svědomité pěstování dle zásad Tanvay Olivado

Avokádový olej Tanvay Olivado